Dairyconsult

Albart Coster

Samen met Jaap ben ik Dairyconsult begonnen omdat ik overtuigd ben van de waarde van goed advies. Daarom ben ik samen met Jaap Dairyconsult begonnen. Ik ben opgegroeid in Catalonië, Spanje. Daarna heb ik Dierwetenschappen gestudeerd in Wageningen. Tijdens mijn studie heb ik mij gericht op voeding herkauwers en fokkerij. Na mijn studie heb ik een promotieonderzoek gedaan bij de leerstoelgroep Fokkerij en Genetica naar het gebruik van genetische merkers in fokprogramma's. Tijdens mijn promotieonderzoek ben ik samen met Jaap Dairyconsult begonnen.
Tel: 06 42402923, email: albart[at]dairyconsult[punt]nl

Jaap van Zwieten

Ik ben opgroeid op een veebedrijf in het Zuid Hollands weidegebied. Ik raakte geïnteresseerd in de agrarische sector, en volgde een HBO opleiding richting veehouderij. Hierna ging ik werken voor een mengvoerbedrijf in het oosten van Duitsland, hier werkte ik ruim 3 jaar als rundveespecialist. Na mijn terugkeer in Nederland begon ik zelfstandig te werken als trainer en consultant. Om wetenschappelijk onderzoek beter te leren toepassen heb ik aan Wageningen Universiteit een Master Animal Science gevolgd met als specialisatie voeding van herkauwers. Tijdens deze studie heb ik samen met Albart Dairyconsult gestart. Sindsdien ben ik steeds enthousiaster geworden over de toegevoegde waarde van onafhankelijk voedings- en managementadvies voor melkveebedrijven.
Tel: 06 26426483, email: jaap[at]dairyconsult[punt]nl

Meint Hofstee


Als boerenzoon opgegroeid op een melkveebedrijf in Friesland. Na mijn studie aan de landbouwschool in Leeuwarden ben ik via wat omwegen terecht gekomen op een melkveebedrijf in Canada, waar ik een tijd gewerkt heb. Na mijn terugkeer in Nederland ben ik via de bedrijfsverzorging op een melkveebedrijf in Friesland terecht gekomen als medewerker. Door de jaren doorgegroeid naar de functie van Herdmanager. Tijdens mijn werk ben ik Albart Coster tegengekomen als adviseur en ben ik overtuigd geraakt van de meerwaarde van onafhankelijk advies voor melkveebedrijven. Na uiteindelijk nog een twee jaar op het melkveeproefbedrijf van Wageningen UR in Lelystad gewerkt te hebben, heb ik de stap genomen om als zelfstandige binnen Dairyconsult te gaan werken. Hier richt ik mij nu volledig op, iedere dag nog met veel plezier en genoegdoening.
Tel: 06 10052995, email: meint[at]dairyconsult[punt]nl

Iu Salvador


Afgestudeerd in Veterinaire diergeneeskunde aan de Universitat Auṭnoma van Barcelona in 1994, daarna heb ik in 2006 de Master Management and Consultancy of Dairy Farms afgerond. Ik heb een brede ervaring in reproductief en technisch management, diergeneeskunde en voedingsmanagement van melkveebedrijven. In 2013 ben ik met Dairyconsult samen gaan werken. Tel: 0034 670319309, email: iu[at]dairyconsult[punt]nl